Concurs: Rețeta de Revelion!

DĂM LIKE BUNULUI GUST! Știi să prepari o rețetă gustoasă care conține ciuperci? Dă-i share pe pagina Delmark de pe Facebook, cu tot cu ingrediente, mod de preparare și o imagine. Cele mai votate rețete vor fi premiate. Poți câștiga veselă de bucătărie de la BergHOFF, mănuși de bucătărie și multe altele!

 

Participanţii la concurs trebuie să intre pe www.facebook.com,  să pună like la pagina de pe facebook Delmarkhttps://www.facebook.com/Ciuperci.Delmark, să posteze o rețetă din ciuperci pentru masa de Revelion, rețeta să conțină ingedientele, modul de preparare + o imagine. Participanții trebuie să acumuleze cît mai multe like-uri.

Concursul va fi lansat la data de 15 decembrie 2011 şi va dura până la data de 30 decembrie 2011 (ora 12.00).

MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul se va desfasura astfel:

-fiecare participant trebuie să posteze o rețetă cu ciuperci pentru masa de Revelion, cu toate detaliile necesare: ingrediente, mod de preparare, imagine;

— fiecare participant la concurs se va putea înscrie o singură dată;

Premiile vor fi acordate ca urmare a numărului de like-uri adunate pînă în ziua de vineri, 30 decembrie 2011.

 

PROCEDURA PENTRU VALIDAREA ŞI PRIMIREA PREMIILOR

Toţi câştigătorii  vor fi contactaţi prin intermediul paginii personale de facebook.com. De asemenea, numele lor va fi anunţat la decernarea premiilor şi ulterior postat pe site. Dacă un câștigator nu poate fi contactat într-un interval de 72 de ore de la anunţarea lui, i se va retrage premiul urmând ca acesta să fie acordat următorului clasat.