LIVRARE

Livrarea se efectuează numai în or. Chișinău.
Pentru comenzile de la 400 de lei, livrarea este gratuită.
Suma minimă a comenzii este de 50 de lei.
Costul livrării – 35 lei.
Managerii de procesare a comenzilor lucrează între orele 9:00 și 19:00. Comenzile prin intermediul site-ului sunt acceptate 24/24.

Program de livrare

Comenzile plasate înainte de ora 9:00 și confirmate înainte de ora 10:00 sunt livrate în aceeași zi de la 12:00 pînă la 18:00.
Comenzile plasate și confirmate înainte de ora 14:00 sunt livrate în aceeași zi de la 18:00 pînă la 22:00.
Comenzile plasate după ora 14:00 sunt livrate a doua zi.
Comenzile plasate duminică sunt livrate de la 14:00 la 19:00.

Regulile de întoarcere a produselor

Ne iubim clienții și dorim ca dvs. și cei dragi să obțineți doar ce este mai bun!
Ciupercile sunt foarte delicate în depozitare și au un termen de valabilitate limitat.
Ce ar trebui să faceți în cazul în care se găsește o ciupercă în pachetul dvs. care nu corespunde așteptărilor dvs.? Este necesar:

  1. Sa va calmati.
  2. Sunati / scrieti-ne, explicați situația, trimiteți o fotografie. Avem o echipă minunată de profesioniști care cu siguranță vă vor ajuta.
  3. Obțineți un produs de înlocuire sau o rambursare.
  4. Bucurați-vă de un serviciu de calitate și de legume și fructe delicioase.

De ce se intampla ca o ciuperca nu este așa cum v-ați dorit? Trebuie sa înțelegem, ca proces de livrare este influențat de diverși factori, inclusiv de transport.

Proces de transportare

Fructele și legumele in process de transportare trec prin mai multe etape. In unele etape poate apărea o eroare – depozitare necorespunzătoare, nerespectarea temperaturii etc.

Procesul de maturare

Uneori se întâmplă că datorită unor cauze naturale, fructe si legume pot fi deteriorate în interior, în timp ce sunt fără defecte la exterior. Din păcate, acest lucru nu poate fi verificat.

Cum puteți plăti comanda?

Puteți plăti pentru comanda făcută pe site-ul nostru în numerar sau cu cardul bancar la primirea comenzii.
Noi dorim din toata inima, ca procesul de procurare produselor de pe site-ul nostru web să va aducă bucurie!

Dragi clienți, fiti atenti!

Datorită posibilei absențe de articole individuale în depozit la momentul comenzii sau a unei ușoare diferențe de greutate, costul și echipamentul comenzii dvs., indicate pe site-ul web la finalizare, se pot schimba ușor.

COOPERARE

Pentru cumparatorii angro compania „X.O. „Histrios” oferă servicii de livrare en-gros de ciuperci la magazine, restaurante, cafenele, baruri și cantine. Prețurile pentru comenzile en-gros diferă de prețurile de vânzare indicate pe site-ul web, sunt negociate individual în funcție de volumul comenzii.

Pentru a cumpăra ciuperci în vrac, trebuie doar să adăugați produsele dorite la coș, indicând numărul și cantitatea acestora. După ce plasați comanda și lăsați coordonatele, managerul nostru de magazin vă va contacta pentru a clarifica costul produselor și alte detalii ale comenzii în vrac.

Puteți obține toate informațiile suplimentare contactând managerii noștri sau lăsând o solicitare în formularul de feedback pe site-ul nostru web.

Puteți trimite oferte comerciale de cooperare pe adresa de e-mail: vinzari@delmark.md

Ne străduim întotdeauna pentru o cooperare fructuoasă pe termen lung și vom fi bucuroși să vă vedem ca fiind clientul nostru.