fbpx
Prețul sau calitatea?
0

Supă aromată de ciuperci, un portobelo incomparabil umplut la cuptor, o friptură delicioasă din carne și ciuperci regale, o salată atât de sănătoasă cu ciuperci crude … Putem continua rețetele preferate la infinit și toate vor avea un singur ingredient comun – produse de calitate. Aceasta este o condiție pentru bucatele de casă pe care fiecare le pregătește pentru cei dragi. Cât de supărați suntem când ne întoarcem de la magazin și observăm un produs alterat sub ambalaj sau că produsului îi lipsește gustul natural, adică îl mănânci, dar este ca din plastic sau hârtie … Și ne supără acest lucru nu doar pentru că am cheltuit o anumită sumă pentru cumpărare/livrare, ci și faptul că aceasta ne umilește ca cumpărător, deoarece producătorul sau vânzătorul în astfel de cazuri ține cont doar de propriile sale interese (beneficii) și nu de cele ale consumatorului final.

Totuși un produs premium sau un produs natural este atât de important în dieta noastră pentru sănătate.

Acest lucru se întâmplă atunci când producătorul/vânzătorul luptă atât de disperat pentru alegerea cumpărătorului, încât alege strategia „preț scăzut”și trebuie să sacrifice ceva pentru a-și desfășura activitatea conform acestei strategii speciale. Și sacrifică calitatea.

De ce un produs de calitate nu poate avea un preț scăzut?

Pentru ca un produs de calitate înaltă sau un produs complet natural să apară pe masa Dvs., este nevoie nu numai de etape naturale de cultivare, ci și de pregătirea condițiilor pentru această cultivare și de organizarea producției. De asemenea, fiecare organism viu are propriile puncte slabe (sensibilitatea la condiții), suferă de boli și dăunători. Lupta pentru recoltă se desfășoară în două moduri: organic și chimic, care afectează atât naturalitatea produsului final, cât și prețul acestuia.

În continuare, după recoltare, organizarea depozitării implică de asemenea costuri și eforturi pentru a menține prospețimea fiecărui ambalaj până ce acesta ajunge pe masa cumpărătorului.

Deci, pentru a vă putea bucura de aroma naturală, gustul și aspectul apetisant al ciupercilor atunci când deschideți ambalajul, o echipă de profesioniști compusă din tehnologi, agronomi, muncitori, șoferi, ambalatori respectă cu strictețe toate normele și cerințele prescrise necesare pentru ca în coșul cumpărătorului să ajungă un produs natural și proaspăt.

Vă dorim poftă bună și sănătate!

De la Delmark cu dragoste pentru masa ta!

TOP